A part of Celltech Group

Våra lösningar för dig

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem

Stærk teknisk ekspertise

Vi har etableret os som en førende batteri, akkumulator og power løsnings leverandør i Danmark. Vores erfarne konsulenter hjælper vores kunder med at finde de bedste løsninger til deres behov. Vi er engageret i et stramt sammentømret samarbejde med vores leverandører for at give stadig mere konkurrencedygtige produkter og services til vores kunder.

Udover produkttræning fra vores leverandører, fastholder vores medarbejdere deres færdigheder ved aktivt at deltage i førende seminarer og udstillinger rundt om i verden. Vores medarbejdere har mange års erfaring i akkumulatorer og batterier. Vi deler vores erfaringer og viden om den seneste udvikling i branchen gennem skræddersyet produkt træning.

Den bedste løsning til ethvert behov

Vi håndterer alle typer af akkumulator og batteri-teknologier. Vi kan levere bly, nikkel metalhydrid, nikkel cadmium og lithium-batterier, samt power løsninger. Ud over de traditionelle alkaline batterier, kan vi levere forskellige lithium batterityper til en bred vifte af applikationer. Vi leverer produkter til forskellige segmenter.

” Vi hjælper vores kunder med at nå deres mål  “

Vi forstår de specifikke behov hos vores kunder, og sammen med vores netværk af markedsledende leverandører samt vores egen produktudviklings afdeling, tilbydes akkumulatorer og batterier fra egen produktionsenhed. Vi håndterer produktsalg, projektstyring, teknisk support og enhver nødvendig produkt test samt evt. godkendelser.

Stabil vækst sammen med vores kunder

Celltech er blandt de førende leverandører af batteri-, akkumulator- og strømløsninger i Danmark. Vi har været i branchen siden 1982. Vi tror på et langsigtet, tæt sammenvævet samarbejde med vores leverandører og vores kunder. At være en del af Addtech AB, børsnoteret på Stockholm Stock Exchange, giver os mulighed for at understøtte den kraftige vækst i vores kunder på globalt plan. Vi stræber efter at være den foretrukne partner i dag, i morgen og i fremtiden.

Med nordisk batteriproduktion og produktion af batterier i Celltech China, sikre hurtig og fleksibel batteriløsninger – fra sample til stor-produktion.

Vi er parat til din forespørgsel.