Celltech Lifecycle

Celltech Lifecycle

Batteriets livscyklus fra Celltech

Det er langt fra nemt at udvikle et pålideligt, sikkert og bæredygtigt batteri. Det kræver viden om blandt andet materialer, kemi, elektronik, design, branchespecifikke sikkerhedskrav, batteristandarder, produktion og logistik. Derudover kræves der også en del vedholdenhed, sikkerhedstænkning og projektledelse.

I næsten fire årtier har vi med flere hundrede batteridesignere og millioner af fremstillede batterier samlet viden til at udvikle og producere netop dette.

Nedenfor er en beskrivelse af, hvordan vi finder batterier sammen med dig, hvor udviklingen foregår i faser, fra idéen om batteriet til din ansøgning, indtil batteriets brugstid slutter og det genbruges/bruges igen.

Celltech Lifecycle Definition&Evaluation

DEFINITION OG EVALUERING

 • Kravspecifikation

 • Udvælgelse af den mest passende kemi

 • Batteriets livscyklus

 • Dimensionering

 • Kommerciel levedygtighed

 • Pris, der er økonomisk gennemførlig

 • Miljøprofil

   

Sammen med dig vil vi arbejde på at finde det mest passende valg af kemi, batterilevetid, dimensionering, kommerciel levedygtighed og miljøprofil for batteriet.
Ud fra svarene kan vi definere en optimal batteriløsning til applikationen. Dette er afgørende for en vellykket udbudsproces.

Celltech Lifecycle Design&Development

DESIGN OG UDVIKLING

 • Specifikation

 • Design

 • Tilbud

 • Tidsplan

 • Software

   

Vores ingeniører udvikler innovative løsninger for at imødekomme vores kunders batterisystembehov. Vi samarbejder med førende battericelleleverandører og har tidlig adgang til de mest avancerede og robuste battericeller, der findes. I næsten fyrre år har vi haft et tæt samarbejde med etablerede ledere inden for batteriteknologi og start-ups, der udvikler ny teknologi.
I vores batteripakker og systemer er den nyeste BMS-teknologi kombineret med avanceret og fleksibel software, samt en mekanisk struktur, hvor hver eneste detalje er nøje gennemtænkt for at sikre sikkerhed, holdbarhed, optimal vægt og den ønskede form.
Vi stræber efter at være en langsigtet teknologipartner for vores kunder.

Celltech Lifecycle Verification&Validation

VERIFIKATION OG VALIDERING

 • FAT test rapporter

 • Prototyper

Hvis batterisystemet siger FEJL, kan produktet ikke bruges. Derfor sikrer vi altid, at den skræddersyede batteriløsning passer til formålet under alle omstændigheder.
Prototyper bruges i fabrikkens accepttest. Typisk laves prototyper på tre forskellige niveauer. For det første kan modenhedsniveauet for batterisystemet være ret lavt. Det kan have de forkerte materialer og dimensioner, men det giver en idé om, hvordan batteriet vil fungere. På det andet niveau ligner prototypen den, der skal tages i masseproduktion, men nogle af de anvendte komponenter kan stadig være ufuldstændige. På tredje niveau ligner prototypen det endelige batterisystem.
Prototyperne kan bruges til test, simulering og validering. De bruges til at sikre, at alle funktionssikkerhedskrav og andre funktionskrav er opfyldt. Sikkerheden skal testes både ved normal brug og ved misbrug af batteriet. De påkrævede tests kan variere afhængigt af lokale regler i de lande, hvor slutproduktet skal bruges. Vi har rig mulighed for at udføre forskellige nødvendige test i henhold til lokale standarder.

Celltech Lifecycle Certification

CERTIFIKATIONER

 • Certificeringer i henhold til markedets regulatoriske krav

   

Vi har omfattende interne testmuligheder, der gør vores designingeniører i stand til at prækvalificere og validere vores designs. Cellekvalifikation, cykluslevetid, mekanisk stød, termisk cykling, brandspredning, vibrationer, miljøoverholdelse, EMC-overensstemmelse og mange andre egenskaber testes under design- og valideringsprocessen af ​​et nyt produkt.
Vi arbejder tæt sammen med globalt anerkendte testlaboratorier fra indledende design til endelig produktcertificering, og vi tilbyder testede og certificerede produkter til globale markeder.

Certificeringer i henhold til markedets regulatoriske krav

Vi har omfattende interne testfunktioner, der gør det muligt for vores designingeniører at prækvalificere og validere vores designs. Cellekvalifikation, cykluslevetid, mekanisk stød, termisk cykling, brandudbredelse, vibrationer, miljøoverholdelse, EMC-overensstemmelse og mange andre egenskaber testes under design- og valideringsprocessen for et nyt produkt.
Vi har tæt samarbejde med globalt anerkendte testlaboratorier fra indledende design til endelig produktcertificering, og vi leverer testede og certificerede produkter til globale markeder.

Celltech Lifecycle Production

GLOBAL PRODUKTION

 • Skalerbar produktion med den nyeste teknologi

   

Med fire produktionsfaciliteter i Finland, Bulgarien, Tyskland og Kina samt komplette interne design-, værktøjs-, fremstillings- og testfunktioner har vi brede ressourcer og kapacitet til at håndtere projekter fra første idé til masseproduktion og levere dem globalt til vores kunder.
Alle vores produktionsfaciliteter er ISO 9001 og ISO 14001 certificerede.

Celltech Lifecycle Global Logistics

LOGISTIK

 • Ompakning

 • Lagerstyring

 • Integreret i ERP-system

Med udvalgte samarbejdespartnere, tilbyder vi udvidet logistik service med levering samme dag.

Vi tilbyder vores kunder global IATA DG-certificeret logistik. Om nødvendigt kan vi også tilbyde ompakning og omdokumentation. Vi kan også organisere bufferlagringstjenester med storageprocedurer og integration i ERP-systemer. Vi udfører vores transporter efter FIFO-principperne.
Udover transport af batterier varetager vi også transport af reservedele. Ved alle transporter følger vi nøje alle regler for batteritransport.

Celltech Lifecycle Lifetime Supposrt

LIVSLANG STØTTE

 • Installation

 • Uddannelse

 • Teknisk support

 • Vedligeholdelse og service

   

Vores kunder behøver ikke at være batterieksperter. Vi støtter dem gerne, ikke kun i designfasen, men også efter at batterierne er leveret. Vi vejleder vores kunder i sikker og ergonomisk montering af batterisystemet. Vi giver undervisning til vores kunder i sikker brug i forskellige situationer. Vi tilbyder naturligvis også teknisk support og vedligeholdelse, hvis det er nødvendigt.

Celltech Lifecycle Nd Life Application&Recycling

ANDET LIV OG GENBRUG

 • Kunde support

 • Service

   

En batteriløsning leveret af Celltech når normalt slutningen af ​​sin oprindelige levetid, når ladekapaciteten reduceres med ca. 20 %. Selvom den ikke længere er egnet til dets oprindelige formål, kan den bruges i andre applikationer, såsom stationære strømapplikationer. Second-life-funktioner er en del af designprocessen for Celltech-produkter og betragtes altid som en del af hele produktets livscyklus, når det er muligt.
Efter den anden levetid genbruges batteriopløsningen. Vi sikrer, at batteriet er nemt at skille ad, og at de anvendte materialer er genanvendelige.