Om os

Celltech er Nordens førende batterileverandør til professionelle brugere og kunder. Sammen med vores kunder og partnere sælger, udvikler og integrerer vi batterier og batterisystemer til alle typer applikationer. Fra idé til produktion og fra standardprodukter til kundetilpassede løsninger. Vores partnere er verdensledende celle- og batteriproducenter. Med en kombination af dansk tilstedeværelse og global rækkevidde finder vi optimale løsninger til vores kunders behov. Celltech Danmark blev grundlagt i 1982 i Danmark, og er i dag som en del af Celltech Group repræsenteret i 9 lande. Celltech er en del af Addtech koncernen.

Fran Enkelcell Till Specialdesign.jpg

LOKAL TILSTEDEVÆRELSE

Med lokal tilstedeværelse af Celltech-kontorer i Danmark og rundt om i verden kender vi vores marked godt. Lige siden starten i 1982 har vi arbejdet hårdt på at opbygge langsigtede relationer med vores kunder og samarbejdspartnere. Vores ambition er at arbejde tæt sammen med vores kunder og fungere som en intern batteriafdeling.

VORES LØFTE

Kombinationen af dansk tilstedeværelse og global rækkevidde gør, at vi hele tiden finder optimale løsninger til vores kunders behov og selvfølgelig tager dit batteri gennem hele processen, fra idé til færdigt produkt. Det gør vi sammen med vores partnere – verdens førende celle- og batteri producenter.

Har For Att Stanna.jpg
Lokal Narvaro Batterier.jpg

ÅRS ERFARING

Celltech har været på markedet i næsten fire årtier. Vi kender branchen og bestræber os altid på at være opdateret på det seneste indenfor batteriverden, der konstant ændrer sig med nye krav og behov. Helt fra begyndelsen har batterier været vores ekspertiseområde. Og det er det stadig.

HER FOR AT BLIVE

Vi har en stabil ejer, Addtech AB, som er noteret på Stockholms Fondsbørs, og hvis drift går over hundrede år tilbage. Det giver Celltech stabilitet, erfaring og adgang til et stort netværk af komplementære virksomheder.

Vi Tillfor Varde.jpg

FRA ENKELT CELLE TIL SPECIALDESIGN

Vi tilbyder både standardprodukter og kundetilpassede løsninger til en bred vifte af kunder på det globale marked. Med vores tekniske team står vi altid klar til at hjælpe dig med høj kompetence til at finde den bedste løsning, der opfylder netop dit produkts unikke behov.
Velkommen til Celltech!
Vi kan batterier.

VI TILFØJER VÆRDI

Addtech er en svensk børsnoteret teknologihandelskoncern. Forretningen består af cirka 150 selvstændige virksomheder, der sælger højteknologiske produkter og løsninger til kunder primært inden for fremstillingsindustrien og infrastruktur i cirka 20 lande. Addtech skaber optimale betingelser for datterselskabernes lønsomhed og vækst.