Væksten fortsætter – Endnu en fabrik med serieproduktionsmuligheder indvies

Celltech Solutions Factory

Væksten fortsætter – Endnu en fabrik med serieproduktionsmuligheder indvies

Vores nye fabrik som anvender nyeste teknologi og den bedste nordiske knowhow muliggør bæredygtig industriel elektrificering med batteriløsninger.

Med den øgede klimatrussel tvinger det industrien til at fremskynde den grønne omstilling, hvilket betyder, at industriel elektrificering udvikler sig hurtigere end forventet. Eksisterende batterisystemer udskiftes med ny Li-ion-baseret teknologi, og applikationer, der kører med forbrændingsmotorer, er re-designet til hybrid eller fuldt elektrisk.

Celltech er kendt som en pioner inden for batteriproduktion i Norden. Vi har fremstillet batteriløsninger siden 1984. I takt med at efterspørgslen efter batterisystemer bliver ved med at vokse, har vi åbnet vores tredje fabrik i Tampere, Finland med det nyeste udstyr og kapacitet til serieproduktion i stor skala af batterisystemer til industrikøretøjer. Fabrikken vil også omfatte et Engineering & Development Center (EDC), der betjener Celltech i seks lande.

Den globale trend med industriel elektrificering bringer aktører sammen for at stræbe mod mere effektiv og renere produktion.

“Vores kunder omfatter førende europæiske industrivirksomheder, som i øjeblikket tager udfordringen op med at elektrificere køretøjer. I deres projekt går elektrificeringen af ​​industrikøretøjer endnu hurtigere, end de oprindeligt havde forventet. Vi har nu store muligheder på globale markeder – blandt andet inden for materialehåndtering, minedrift, havne-, skovbrugs- og robotindustrien,” siger Kristian Tønnes, Sales Manager for Celltech A/S

Med komplet in-house design, værktøj, produktion og testfunktioner samt tre agile volumenproduktionssteder i Sverige, Finland og Kina har vi store ressourcer og kapacitet til at styre projekter fra første idé til masseproduktion, global logistik, vedligeholdelse og genbrug.

Vi har designet og fremstillet over 1.000 kundespecifikke batteriløsninger fra simple primære Alkaline batteripakker, til meget avancerede lithium batterisystemer med cloud-baseret overvågning og online opdatering. Vores viden om design og fremstilling af batterisystemer, som vi har oparbejdet gennem årene, hjælper os med at designe nye kundespecifikke batterisystemer, produktions- og omkostningseffektivt.” fortsætter Kristian Tønnes.

> Læs mere om Celltech Solutions.

Om Celltech

Hos Celltech er vores mission at muliggøre bæredygtig elektrificering af industrielle applikationer og udstyr. Som en af ​​de førende leverandører af batteri- og batterisystemer i Europa, sælger, designer og fremstiller Celltech en bred vifte af batterier fra standardprodukter til meget avancerede batteripakker og kundespecifikke industribatterisystemer. Sammen med vores omfattende partnernetværk, giver vi vores kunder værdiskabende, højkvalitets og konkurrencedygtige komplette løsninger med effektiv global logistik.

Celltech blev grundlagt i 1984 og har fabrikker i Kina, Finland og Sverige. Vores salgskontorer er placeret i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Storbritannien og Kina. Celltech er en del af Addtech AB, noteret på Nasdaq Stockholms store virksomhed med en årlig omsætning på EUR 1,1 mia.