Tracer Power – Højtydende batterier

Tracer

12V strøm til krævende scenarier

Vi leverer Tracer Powers brede vifte af højt ydende pålidelige batterier, produceret af vores søsterselskab Cell Pack Solutions i Storbritannien. Tracer-serien bruger den mest populære og pålidelige 12V genopladelige litium teknologi. Cellerne er anbragt i robuste ABS-kasser for pålidelig ydeevne til de mest krævende opgaver & scenarier. Uanset om det er den kompakte, lette litium polymer (LiPo), det langvarige litium jernfosfat (LiFePO4) eller det alsidige lithium-ion (Li-ion), har Tracer den rigtige mulighed for dine strømbehov.

Professionel kraft brugt over hele kloden

Tracer er betroet og bruges af fagfolk over hele verden til at drive udstyr i alle typer terræn, fra indre bymiljøer til Sahara-ørkenen. Disse batterier driver avanceret teknologi inden for forsvars- og sikkerheds-, telekommunikations-, medie-, belysnings- og overvågningssektorerne.

Tracer Lithium Polymer Battery Packs Lipo

Tracer lithium polymer battery packs (LiPo)

Håndholdt og bæretaske

Bærbarhed er et stort fokus i Tracer-serien, som inkluderer kompakte håndholdte batteripakker i LiPo–  og LiFePO4-kemi muligheder (12V 4-24Ah) samt større Li-ion- og LiFePO4-moduler og bæretaskesæt (12V 40-170Ah).

Tilpasningsmuligheder

Vores kufferter systemer kan tilpasses, så de passer til dine specifikationer, lige fra enkle ændringer af stiktyper og positionering til mere avancerede ændringer såsom ændring af kuffert størrelser og tilføjelse af yderligere komponenter, der specificeres efter samråd med kunderne.

Tracer Lithium Iron Phosphate Lifepo4 Batteries

Tracer lithium iron phosphate (LiFePO4) batteries

Strøm, der er klar til brug

Hvert Tracer batteri leveres pakket med alt hvad du behøver for at komme i gang, inklusive udgangsledninger og en oplader, der er programmeret til at maksimere batteriets levetid. Der er også en bred vifte af tilbehør til rådighed for at udvide brugen af dit batteri, herunder hurtigopladere, forskellige udgangsledninger og batteriparallelle ledninger.

Certificeringer

Hele Tracer-serien er testet og opfylder UN38.3-certificeringen for transportsikkerhedsstandarder. Cell Pack Solutions fabrikken er certificeret i henhold til ISO9001 og ISO14001 standarder, hvilket sikrer høj kvalitet og pålidelighed fra Tracer-batterier.

*Tracer fås også i 24V 8Ah- og 20Ah-modeller.