Årets største robotfest

Robotbrag 2023

Onsdag den 3. maj 2023 inviterer Teknologisk Institut og DIRA til den årlige robotfest i Forskerparken. Til DIRA Business og ROBOTBRAG 2023 kan danske virksomheder og studerende få indsigt i morgendagens produktions- og robotteknologi.

Celltech vil være én af mere end 70 leverandører til DIRA Business, når årets største robotfest skydes i gang ved Teknologisk Instituts tre robotinnovationshaller, DIRA Business’ famøse cirkustelt og et udendørsområde for mobile robotter og droner.

Den 3. maj 2023 bliver fortsat et samlingspunkt for robotaktører og virksomheder, der er nysgerrige på robotteknologiens nye muligheder, mens den 4. maj 2023 forbliver i de fremtidige robotaktørers ånd, hvor elever og studerende kan komme til en læringsdag og snuse til robotteknologiens mange muligheder.

Til DIRA Business og ROBOTBRAG 2023 kan du både møde virksomheder, DIRA, uvildige specialister fra Teknologisk Institut og robotter.

På Celltech´s stand kan vi tage den første dialog om de forskellige batterikemier, fordele, ulemper og vejen til den sikre og bæredygtige batteriløsning.

Book gerne tid, til en uforpligtende snak om dit batteri projekt, på forhånd.

Se mere og tilmeld dig gratis her: www.teknologisk.dk/robotbrag

Celltech Robot Batteri