Procell-batterier fremstillet til professionelt brug, af Duracell

Procell

Celltech A/S er stolte af at kunne annoncere vores rolle som den officielle Distributør af Procell batterier i Danmark. Procell batterier er designet i 2 serier, Intense samt Constant, begge serier specielt konstrueret til professionelt brug. De er designet til at imødekomme de strenge krav fra moderne elektronik & industrier. Vores partnerskab med Procell giver danske fagfolk batteriløsninger, der står sin prøve.

Procells dedikation til det professionelle marked

Procell er Duracell Companys professionelle batterimærke. Mens andre batterimærker betjener både detail- og professionelle kunder, fokuserer Procell udelukkende på det professionelle marked for at garantere produkter og tjenester, der er specielt designet til professionel brug. Som et resultat heraf bruges Procell batterier af millioner af professionelle slutbrugere og førende professionelle OEM’er (Original Equipment Manufacturers) rundt om i verden for deres kvalitet, pålidelighed og ydeevne.

Procell Produkter

Procell tilbyder en bred vifte af højt ydende professionelle batterier, herunder alkaliske, litium knapceller og kraftige litium foto batterier. Procell forstår, at for professionelle slutbrugere er det alt afgørende at drive virksomhedens rentabilitet, og minimering af dyre batteriudskiftninger er en vigtig faktor.

Procell har gennemført intensiv enhedstest i deres laboratorier og opnået erfaring fra den virkelige verden med OEM-partnere, hvilket har ført til opdagelsen af, at konstruktion af enhedsspecifikke industribatterier med unikke strømprofiler kan forlænge batteriets levetid betydeligt og reducere udskiftningsomkostningerne.

Procell er det eneste mærke, der tilbyder enhedsspecifikke professionelle alkaliske batterier. Procell tilbyder to typer alkaliske batterier – Procell Constant serie, som er blevet re-designet til længerevarende og ensartet ydeevne i enheder med lavt strømaftræk, og Procell intense batterier, et nyt batterisortiment, der er specielt designet med en unik strømprofil til at vare længere i professionelle enheder med højt strømaftræk.

Ved at vælge enten Procell Alkaline Intense eller Procell Alkaline Constant til din enhed kan du maksimere batteriets levetid og minimere batteriudskiftninger sammenlignet med tidligere Procell alkaliske AA-, AAA-, C- D og 9V-batterier.

Procell-teknologi

Procell alkaliske batterier er lavet med et forbedret celledesign, som sikrer den højeste kvalitet cellekonstruktion sammenlignet med de tidligere industrielle alkaliske AA- og AAA-batterier.

Batterierne gennemgår strenge test for at garantere pålidelig ydeevne og miljøtest for at sikre pålidelig og ensartet brug. Procells overlegne alkaliske celledesign giver mulighed for drift i temperaturer fra -20 °C til 54 °C.

Design-, sikkerheds-, fremstillings- og kvalificeringsprocesserne følger Procells strenge batteristandarder, som inkorporerer dele af ANSI- og IEC-batteristandarderne.

Celltech: Din gateway til Procells professionelle ekspertise

Som officiel distributør af Procell-batterier i Danmark er Celltech unikt positioneret til at forbinde danske industrier med Procells avancerede strømløsninger. Vores partnerskab er mere end en distributionsaftale; Det er en fælles forpligtelse til at styrke industrier med pålidelig, højt ydende batteriteknologi. Celltech’s ekspertise på det lokale marked kombineret med Procells innovative produkter giver danske fagfolk uovertruffen adgang til batteriløsninger, der er konstrueret til at udmærke sig i professionelle omgivelser.

Samarbejdet mellem Celltech og Procell repræsenterer en strategisk afstemning af ekspertise og innovation, der har til formål at levere overlegne batteriløsninger til det danske professionelle marked. I en tid, hvor kravene til professionelt udstyr er stadigt stigende, sikrer valget af Procell gennem Celltech, adgang til batteriteknologi, der ikke kun er avanceret, men også skræddersyet til at opfylde de krævende standarder for professionelle applikationer.

Procell Intense Battery

Procell alkaliske Intense batterier

Procell Intense alkaline batterier er designet til professionelle enheder med højt strømaftræk og tilbyder langvarig ydeevne. Batterier fås i standardstørrelser og anbefales til brug i enheder såsom blodtryksmålere, sæbedispensere, papirhåndklædedispensere, lommelygter, elektroniske dørlåse, pengeskabe, automatiske vandhaner og lugtdæmpere eller motoriserede persienner. Driftstemperaturen varierer fra -20 °C til +54 °C.

Se produkter

Procell Constant Battery

Procell alkaliske Constant batterier

Procell Constant Alkaline Batterier er udviklet til lang levetid og pålidelig ydeevne i professionelle enheder med lavt strøm aftræk med et driftstemperaturområde fra -20 °C til 54 °C.  Disse batterier er ideelle til enheder som røg-/kuliltealarmer, sikkerhedstastaturer, fjernbetjeninger, trådløse mus, tastaturer, bevægelsessensorer og skyllemålere.
Se produkter

Procell High Power Lithium Battery

Procell litium batterier med høj effekt Foto serien

Procell højstrøms litium batterier er konstrueret til professionelle enheder og kan prale af høj energitæthed og modstandsdygtighed over ekstreme temperaturer fra -20 ° C til 60 ° C.  Disse batterier er ideelle til applikationer, der kræver afladning med høj hastighed, og er designet til både intermitterende og kontinuerlig brug, velegnet til elektroniske dørlåse, bevægelses sensorer, med mere. De tilbyder en flad og lav selvafladning.
Se produkter

Procell Lithium Coins Battery

Procell litium knapceller

Procell litium knapceller er designet til kompakte professionelle elektroniske enheder, der tilbyder høj energitæthed og lav selvafladning. Disse batterier er ideelle til en lang række applikationer, herunder røgdetektorer, fjernbetjeninger, blodmonitorer, glucometre, bevægelsessensorer og 2-vejs radioer. De tilbyder robust ydeevne ved driftstemperaturer fra -20 °C til 60 °C.  De leveres i børnesikker emballage, og batterierne er udstyret med Duracells patenterede “bitter coating” på kanterne for at forbedre børns sikkerhed.
Se produkter