Det krævende batteri behov

Istock 866599918.jpg

Danmark er måske verdens hurtigst voksende robotnation. Kreative og kloge hoveder, stærke og professionelle virksomheder, har sat Danmark på verdenskortet med kendte robot brands.
Danmark er langt fremme med produkter til robotindustrien og efterspørgsel på funktions- og mobile robotter er stigende.
Nye forventninger til robottens funktion og egenskaber, stiller større krav til producenterne, som oftest også resulterer i et behov for et mere krævende batteri.

Hos Celltech Gruppen mærker vi en øget interesse for batterier til robotindustrien, også fra udlandet.
Med vores udviklings og produktions processor, producerer vi robot batterier med forskellige kemier til bl.a. industri, undervisningssektoren og pleje- og sundhedssektoren.

Batteri kemi som understøtter behov.

Førhen blev hovedsageligt Li-Polymer og Li-Ion (NMC) anvendt, men i de senere år er der kommet mere fokus på Lithium Jern Fosfat (LiFePO4) og Lithium Titan (LTO). Cellerne bygges med sikkerhedsprint (PCB/BMS) i en Soft pack eller hard pack løsning.
Hver kemi har sine fordele, f.eks. høj aflade strøm, høj lade strøm, mange op- og afladninger samt lang levetid. Det er bl.a. disse parametre der er vigtige for Robot industrien og som efterspørges lige nu. Vores fornemmeste job, er at guide vores kunder til den rigtige batteriløsning.

Celltech Gruppens seks nordiske salgskontorer samt salgskontorer i Kina og Hong Kong, kan hjælpe med alle faser af en produktlancering. Vi kan bistå udvikling, sourcing, test, verificering, prototyper, produktion, godkendelser og logistik.
I Celltech R&D teams lokaliseret i Norden og i Kina, står vi for mekanisk og elektrisk design samt test og analyse af batterier. Med tre fabrikker i Norden og Kina, kan vi skalere produktion størrelser i forhold til vores kunders behov.

Har du spørgsmål om batterier, teknologi Trend eller produktion af batteriløsninger, så tøv ikke med at kontakte os – vi kan batterier.

Med venlig hilsen
Celltech Gruppen.

(Afbillede batteripakker er med LiFePO4 celler, med levering og godkendelser til Worldwide brug.)