Celltech måden at gøre ting på

Celltech Lifecycle

Hos Celltech driver vi forandringen med vores innovative batteriløsninger, der fokuserer på de samlede omkostninger ved ejerskab (TCO) og bæredygtighed gennem hele værdikæden. Vores tilgang er centreret omkring at levere gennemsigtighed, fleksibilitet og sikkerhed, samtidig med at vi opfylder vores kunders behov gennem hele partnerskabets længde.

CELLTECH LIFECYCLE FORBEREDER FOR ÆNDRINGER
Vi forstår, at krav og regler kan ændre sig, så vi har altid en langsigtet tanke, når vi designer og udvikler vores batteriløsninger. Ved nøje at definere og evaluere løsningens krav sikrer vi, at den har en lang levetid uden behov for hyppige udskiftninger på grund af miljøændringer.

CELLTECH LIFECYCLE MULIGGØR CIRKULÆR ØKONOMI
Vores forpligtelse til bæredygtighed er kernen i alt, hvad vi gør. Vi stræber efter at levere løsninger, der opfylder vores kunders behov, samtidig med at vi tager hensyn til deres miljøpåvirkning. Derudover tager vi hele batteriløsningens livscyklus i betragtning og sigter mod at skabe cirkulære økonomiløsninger, der kan genbruges eller genanvendes ved slutningen af deres første levetid.

SIKKERHED ER VORES TOP PRIORITET
Vi tror på gennemsigtighed for alle involverede parter i vores projekter, og vi giver fleksibilitet til at tilpasse os eventuelle uforudsete ændringer, der måtte opstå undervejs. Sikkerhed er også en topprioritet, og vi sikrer, at vores løsninger er sikre for vores kunder og slutbrugerne af de produkter, hvor vores løsninger bliver brugt.

Hos Celltech har vi et dedikeret team, der altid er klar til at hjælpe vores kunder gennem hele deres batteriløsningers levetid. Vores fabrikker og stærke partnerskaber med pålidelige leverandører giver os mulighed for at levere alle de nødvendige logistiktjenester og certificeringer.

CELLTECH MÅDEN AT GØRE TING PÅ
Når batteriløsningen når slutningen af sin første levetid, hjælper vi med second-life-applikationer og genbrug, hvilket sikrer, at vi minimerer vores miljøpåvirkning og reducerer spild.

Celltech Lifecycle er “Celltechs måde at gøre tingene på.” Vi tager altid højde for hele løsningens livscyklus, og vi leverer innovative, bæredygtige løsninger, der opfylder vores kunders behov og samtidig minimerer deres miljøpåvirkning.

Lad os styrke forandringen sammen!