Telecom batterier og strømløsninger

Højtydende batteri- og strømløsninger til telekommunikationssektoren

Hos Celltech leverer vi højtydende og pålidelige batteri- og strømløsninger til telekommunikationssektoren. I dagens verden, hvor alle er forbundet 24/7, er telekommunikationsnetværk afgørende for, at det moderne samfund kan fungere gnidningsløst. Vores kunder har brug for batterier og strømløsninger, de kan stole på, selv under ekstreme forhold.

Bredt udvalg af telekommunikationsbatterier, strømsystemer og globale tjenester

Telekommunikationsstrømsystemer sikrer telekommunikationstjenester i tilfælde af strømafbrydelser og udsving i nettet. Hos Celltech leverer vi en bred vifte af strømsystemer og globale tjenester til teleoperatører, netværksproducenter og integratorer. Med 40 års erfaring med at levere telecom backup-løsninger har vi et væld af viden inden for forskellige batterikemier. Vi arbejder tæt sammen med verdens førende producenter af telekommunikationsbatterier og strømsystemer for konstant at innovere og forbedre vores produkter.

Lade-ensrettere, invertere og batterier

De væsentlige dele af et telekommunikationssystem er lade-ensrettere, invertere og batterier. I jævnstrøm (DC) strømsystemer konverterer en ensretter vekselstrøm (AC) til DC og giver den nødvendige strøm til at oplade batterier. Mens en inverter i AC-strømsystemer konverterer DC til uafbrydelig AC.
Celltech tilbyder et omfattende udvalg af premium blysyre- og lithium-ion-netværksbatterier, der giver førsteklasses ydeevne, lang levetid, høj energitæthed, nem installation og problemfri drift til en lang række telekommunikationsapplikationer. Nogle af vores batterier er specielt designet til pålidelig backup-strøm og er velegnede til at imødekomme de høje strømkrav fra de mest krævende UPS-applikationer.

Skræddersyede løsninger, som opfylder specifikke krav

Hos Celltech har vi en række batteri- og strømforsyningsløsninger, der er designet til at imødekomme telesektorens specifikke krav. Vores produkter er bygget til at modstå barske miljøer og er gennemtestet for at sikre høj ydeevne og pålidelighed. Hvis du leder efter den bedst mulige telekom backup-løsning, beder vi dig til at kontakte os. Vores team af eksperter vil arbejde sammen med dig, baseret på vores Celltech Lifecycle-model, for at forstå dine specifikke behov og give dig en skræddersyet løsning, der opfylder dine krav. Med Celltech kan du være sikker på, at du har en partner, der er forpligtet til at levere de bedst mulige løsninger til dit telenetværk.