Maritime batterier

Ekspertise i maritime batteriløsninger

Med over fyrre års erfaring i at levere batteriløsninger til den maritime industri, er Celltech en betroet partner i denne hastigt udviklende sektor. Vi forstår de udfordringer, som maritime virksomheder står over for, herunder behovet for at opfylde strammere miljøregler og reducere emissioner, samt de barske og krævende forhold, som batterier skal kunne modstå. Vores batterisystemer er bygget til at holde og designet til at hjælpe vores kunder med at opbygge bæredygtige virksomheder på disse skiftende globale markeder.

Optimering af batterisystemdesign for maksimal levetid

Marine batterisystemer skal holde flere år i drift og skal kunne modstå de barske og krævende forhold i det maritime miljø. Ved at vælge den rigtige kemi og optimere batterisystemets design, kan vi opnå maksimal levetid og pålidelig drift med høj effektivitet og lavere vedligeholdelsesomkostninger. Vores brede udvalg af batterisystemer opfylder disse og mange andre krav, og giver vores kunder en løsning, der opfylder deres specifikke krav.

Hjælper dig med at opbygge bæredygtig forretning med maritime batterier

Hos Celltech er vi forpligtet til at hjælpe vores kunder med at bygge bæredygtige virksomheder i den maritime industri. Vores batteriløsninger hjælper vores kunder med at opfylde kravene i nye internationale og landespecifikke reduktionsmål for CO2- og NOX-emissioner. Kontakt os i dag for at lære mere om vores ekspertise inden for maritime batteriløsninger, og hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Maritime Batteries.png