XTV-serien

CSB XTV Series

XTV-serien er specielt designet til ekstreme temperaturer (-20 til 50 ℃). Den har funktioner som mindre volumen og lav vægt, med en designlevetid på op til 12 år i standby-service. Kapacitetsområdet er fra 7,2Ah til 110Ah for 12V batterier ved en afladningstid på 20 timer.

UPS-serien

CSB UPS

UPS-serien er specielt designet til højeffektive afledningsapplikationer. Serien bruger den nyeste teknologi med TPL-plader for at give optimal ydeevne med en designlevetid på op til 5 år i standby-service. Kapacitetsområdet er fra 240W/batteri til 580W/batteri for 12V batterier ved en afladningstid på 5 minutter.

TPL-serien

CSB TPL

TPL-serien er specielt designet til telekommunikationsapplikationer. Den har funktioner som frontterminaldesign = nem og hurtig installation, mindre volumen og lav vægt med en designlevetid på op til 12 år i standby-service. Kapacitetsområdet er fra 80Ah til 150Ah med 12V batterier

XHRL-serien

CSB XHRL

XHRL-serien er batterier med ekstrem høj afladningskapacitet og lang levetid med en designlevetid på op til 10 år i standby-service. Kapacitetsområdet er fra 360W/celle til 620W/celle for 12V batterier ved en afladningstid på 15 minutter.

HRL-serien

CSB HRL

CSB HRL-serien er et batteri med høj afladningskapacitet og lang levetid med en designlevetid på op til 8-10 år i standby-service. Kapacitetsområdet er fra 10W/celle til 540W/celle for 6V eller 12V batterier ved en afladningstid på 15 minutter.

HR-serien

CSB HR

HR-serien er specielt designet til højeffektive afladnings applikationer. Den har egenskaber som mindre volumen, lav vægt og høje afladningstider, med en designlevetid på op til 5 år i standby-service.Kapacitetsområdet er fra 18W/celle til 120W/celle for 12V batterier ved en afladningstid på 15 minutter.

GPL-serien

CSB GPL

GPL-serien er et batteri med lang levetid til generelle formål med en designlevetid på op til 8-10 år i standby-service. Kapacitetsområdet er fra 7,2 Ah til 100 Ah for 12V batterier, og alle er genopladelige, højeffektive, lækagesikre og vedligeholdelsesfrie.

GP-serien

CSB GP

GP-serien er til generelle formål med designlevetid på op til 5 år i standby-service. Kapacitetsområdet er fra 4,5Ah til 100Ah for 6V eller 12V batterier, og alle er genopladelige, højeffektive, lækagefrie og vedligeholdelsesfrie.