AGM

Hoppecke Grid Power VR

Høj energi og effekttæthed er karakteristiske træk ved denne AGM-serie baseret på tyndpladeteknologi med en ædel gitterlegering og innovativt elektrodedesign. net.power batterier tilbyder solid og gennemprøvet AGM-teknologi i 19″ eller 23″ frontterminaldesign, som muliggør kompakt installation i både telekommunikations- og UPS-applikationer. grid | power VR M Applikationer med medium afladningsydelse stiller ofte høje krav til […]

FIT-serien

Fiamm FIT

FIT-serien er batterier med høj energitæthed, der er tilpasset applikationer, der kræver høj pålidelighed, for eksempel Telecom. Disse er frontterminerede batterier, forenkler installation og vedligeholdelse.

FLB-serien

Fiamm FLB

FLB-serien er et VRLA AGM-batteri til applikationer, hvor korte afladningstider er påkrævet. Designlevetid 10-12 år.

FGHL-serien

Fiamm FGHL

FGHL-serien er et VRLA AGM-batteri til applikationer, hvor korte afladningstider er påkrævet. Designlevetid 10 år.

FGH-serien

Fiamm FGH

FGH-serien er et VRLA AGM-batteri til applikationer, hvor korte afladningstider er påkrævet. Designlevetid 5 år.

XTV-serien

CSB XTV Series

XTV-serien er specielt designet til ekstreme temperaturer (-20 til 50 ℃). Den har funktioner som mindre volumen og lav vægt, med en designlevetid på op til 12 år i standby-service. Kapacitetsområdet er fra 7,2Ah til 110Ah for 12V batterier ved en afladningstid på 20 timer.

UPS-serien

CSB UPS

UPS-serien er specielt designet til højeffektive afledningsapplikationer. Serien bruger den nyeste teknologi med TPL-plader for at give optimal ydeevne med en designlevetid på op til 5 år i standby-service. Kapacitetsområdet er fra 240W/batteri til 580W/batteri for 12V batterier ved en afladningstid på 5 minutter.

TPL-serien

CSB TPL

TPL-serien er specielt designet til telekommunikationsapplikationer. Den har funktioner som frontterminaldesign = nem og hurtig installation, mindre volumen og lav vægt med en designlevetid på op til 12 år i standby-service. Kapacitetsområdet er fra 80Ah til 150Ah med 12V batterier

XHRL-serien

CSB XHRL

XHRL-serien er batterier med ekstrem høj afladningskapacitet og lang levetid med en designlevetid på op til 10 år i standby-service. Kapacitetsområdet er fra 360W/celle til 620W/celle for 12V batterier ved en afladningstid på 15 minutter.